• Krimi
Faktor

Anyaszült meztelenül tört a zuglói nőkre a kényszeres Balázs

Négy nőt bántalmazott a férfi Budapesten. Mindig ugyanazt csinálta, a semmiből ugrott elő ruha nélkül, rájuk támadt, majd eltűnt.

A férfi először december 4-re virradóra csapott le Zuglóban. Két fiatal nőnek is nekirontott, de a mínusz 15 fokos hideg ellenére csak cipő volt rajta, illetve az arcát takarta. A szatír megütötte és a földre lökte őket, közben a saját nemi szervét tapogatta – írja a Zsaru magazin.

Illusztráció.

Illusztráció.

Február 12-én kora hajnalban egy másik nőt a Rákos-Patak környékén támadott meg a meztelen férfi, eltörte az arccsontját, majd elszaladt. Április 14-én délután érkezett a negyedik bejelentés egy hajnali támadásról. A rendőrök a környékbeli térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították a 28 éves szatírt.

A támadó mindent bevallott a rendőröknek, a támadásokat kontrollálhatatlan pszichés késztetéssel magyarázta. A nyomozók a kocsija kesztyűtartójában egy maszkot, két kést és egy viperát találtak. A férfit háromrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletével és egyrendbeli súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják, a bíróság pedig még április közepén elrendelte az előzetes letartóztatását.

Kommentek:

Top 0