• Krimi
Faktor

Zorro-maszkban bukkant fel egy külföldi férfi Baranyában, undorító, amit az utcán művel

A férfi angolul szólítja meg az embereket, majd a nemi szervéről kezd beszélni, de itt nem áll meg.

A pécsi Barbakán környékén volt egy baráti társaság, amikor megjelent egy férfi maszkban, nadrág nélkül, majd angolul beszélt valamit a nemi szervéről, kielégítette magát, aztán eltűnt a helyszínről - írja a Pécsma.

Illusztráció.

Illusztráció.

Egy másik szemtanú elmondása szerint július 5-én este fél 11 körül jelent meg a szatír. Egy 25 év körüli, 180 centi magas, vékony, szálkás testalkatú, félénken viselkedő, külföldi férfiről van szó. Fején fekete kötött sapkát, valamint egy Zorro-maszkká alakított, sálszerű kiegészítőt viselt. A férfin ezen kívül egy világoskék póló volt. A szemtanú és barátnője egy lépcsőn beszélgetett az Attila utca 17-nél található játszótérnél, amikor a férfi az Alkotmány utca felől odalépett hozzájuk, és a nemi szervéről beszélt angolul. Amikor elküldték, később ismét próbálkozott, majd úgy látták, hogy elsétált. Amikor nem sokkal később elindultak, akkor vették észre, hogy másfél méterre tőlük, a sötétben önkielégítést végez.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A pécsi rendőrökhöz több bejelentés is érkezett, a férfi elsősorban a belvárosban, és az egyetemi városrész körül mutogatja magát. A Pécsi Rendőrkapitányság szeméremsértés elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elkövető felkutatása folyamatban van.

    A rendőrség kéri, aki látja a férfit, késlekedés nélkül tegyen bejelentést a 107, illetve 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

    Kommentek:

    Top 16