• Krimi
Faktor

"Zokogtam, könyörögtem, hogy hagyja abba" - a mostohaapja molesztálta a lányt

Tízéves kora óta molesztálta a mostohaapja a lányt, aki csak most jelentette fel a férfit - miután megtalálta a férfi telefonjában az ő fia képeit.

Tízéves kora óta zaklatta a mostohaapja Sara Worrallt, aki csak most, 15 év múlva jelentette fel a férfit. Azért döntött így, mert megtalálta a saját fia fotóit a férfi telefonjában és megijedt, hogy vele is azt akarja tenni, amit egykor vele.

A nő elmesélte, hogy még csak ötéves volt, amikor az édesanyja és Gordon Heaton összejött. Akkoriban a kapcsolatuk még jó volt, a férfi gyakran vitte őket kirándulni, ajándékokat vett nekik. De amikor Sara Worrall 10 éves lett, minden megváltozott.

"Egyszer elvitt egy farmra. Éppen a juhokat néztük, amikor lehúzta a sliccét és arra kényszerített, hogy hozzá érjek. Aztán ahogy visszamentünk a kocsihoz, rám támadt. Zokogtam, könyörögtem, hogy hagyja abba. Ő meg csak hörgött és akkor megéreztem valamit a hasamon..." - mesélte a nő. A férfi azzal fenyegette meg, hogy ha bárkinek is beszélni mer, állami gondozásba adják.

A lány a komóddal próbálta eltorlaszolni az ajtaját otthon, ám a férfi így is rendszeresen bement a szobájába és molesztálta. 13 éves korában azt gondolta, inkább öngyilkos lesz. Amikor 18 éves volt, az anyja elvált a férfitól, ő pedig találkozott az első barátjával. Elmondása szerint nem volt egyszerű az intimitás a számára, sokkot kapott, ha a barátja úgy ért hozzá, mint egykor a mostohaapja - írta a Daily Mail.

Top 0