• Sport
András Ferenc

Zidane megmutatta Ronaldónak, hogyan kell szabadrúgást rúgni

Érdekes történetről számolt be a SportYou spanyol oldal, amely azt írja, hogy Zidane a Real Madrid tegnapi edzésén megmutatta Ronaldónak, hogy hogyan kell jól szabadrúgást rúgni. Állítólag a francia edző egy tíz szabadrúgásból álló versenyre is kihívta a portugált, akit meg is vert a játék során.

Fotó: Europress -Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Fotó: Europress -Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

A SportYou arról számolt be, hogy miközben Cristiano Rolando a tegnapi edzés alatt a szabadrúgásokat gyakorolta, Zidane odalépett hozzá, és a következőt mondta:

Figyelj és tanulj, hogy kell szabadot lőni!

Ezt követően Zinedine Zidane kihívta Ronaldót egy tíz szabadrúgásból álló párbajra, a kihívást a portugál játékos elfogadta. A Real többi játékosa végignézte a párbajt. A verseny alatt Zidane szabadrúgásainak többségéből gól lett, míg Ronaldo csak kétszer talált a kapuba.

A kihívás után Ronaldo jókedvűen, mosolyogva egy vállrándítással elintézte az esetet, ami jól mutatja, hogy mekkora hangulatváltozáson mentek át a Real játékosai mióta Zidane az edző.

Ronaldo a héten más miatt is a spanyol sajtó középpontjába került, mert a Gijon elleni meccsen belerúgott ellenfelébe, mégsem állították ki. Az esetről később azt mondta, hogyha szándékosan rúgja meg ellenfelét, akkor az nem kel fel.

A Real a következő meccsét január 24-én a Real Betis otthonában játssza.

Top 16