• Belföld
Faktor

Zavart férfi keltett riadalmat a boltban, Kasszás Erzsi dalát üvöltötte

A férfi tudatmódosító szer hatása alatt állt.

Fiatal férfihez riasztották a mentőket múlt héten. Az árufeltöltőként dolgozó férfi ugyanis munkahelyén, egy élelmiszerboltban ordítva énekelte a reklámokból jól ismert Kasszás Erzsi slágerét, majd annak teljes koreográfiáját is bemutatta a megdöbbent vásárló közönségnek.

A mentők hamar a helyszínre értek, így maguk is megszemlélhették a különös produkciót - írja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. Az önjelölt előadó teljesen önkívületi állapotba került, így félő volt, hogy kárt tesz magában vagy környezetében.

A rutinos mentőtisztnek köszönhetően némi beszélgetés után abbamaradt a performansz, amit tapssal és ovációval jutalmaztak a zavart férfi szemlélői. A férfi elmondta, hogy tudatmódosító szert fogyasztott, ez okozta zavartságát. Nem meglepő, hogy a rendkívüli felszabadultságát pillanatok alatt halálfélelem és szorongás váltotta fel.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A mentők bár megnyugtatták a férfit, mégis csak hosszas beszélgetés után tudták rávenni a gyógykezelésre. Végül rendőri kísérettel vitték ellátás után a toxikológiai osztályra a szerencsétlenül járt fiatalt.

    Kommentek:

    Top 16