• Krimi
Faktor

Arra kényszerítette nevelt lányát a zalai férfi, hogy hetente kielégítse

Szexuális kényszerítés és erőszak miatt 14 év fegyházbüntetésre ítélte a Zalaegerszegi Törvényszék kedden első fokon azt a zalasárszegi férfit, aki több mint tíz éven át rendszeres szexuális kapcsolatra kényszerítette kiskorú nevelt lányát.

Az 51 éves apa tavaly június óta van előzetesben. Az ellene folyó bírósági eljárás - erkölcsi okokból és a kislány jogainak védelme érdekében - mindvégig zárt ajtók mögött zajlott. A keddi ítélethozatalkor is kizárólag a döntés kihirdetése volt nyilvános, annak indoklását a bíróság már ismét csak zárt körben ismertette.

Illusztráció.

Illusztráció.

Az előzmények a vádat emelő Zala Megyei Főügyészség tavaly nyári tájékoztatásából ismertek. A férfi 2004-ben lett élettársa az akkor hatéves kislány édesanyjának. Többször befeküdt az ágyba az óvodás gyerek mellé, simogatta őt, a rendszeres molesztálás pedig később odáig fajult, hogy a közben felső tagozatossá váló kislányt már hetente arra kényszerítette, hogy kielégítse őt.

A zalai törvényszék folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és ugyancsak folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés miatt 14 év fegyházbüntetést szabott ki a vádlottra, aki legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után kerülhet feltételesen szabadlábra.

Kommentek:

Top 0