• Krimi
Faktor

Magyar férfi miatt tört ki a botrány: szexuálisan zaklatott egy nőt Angliában

A férfi azt mondja, nem emlékszik a történtekre, hiszen aludt.

Bűnösnek találtak Nagy-Britanniában egy 36 éves magyar férfit, aki egy húszas éveiben lévő nőt zaklatott egy Budapestről Manchesterbe tartó repülőgépen – erről a Daily Mail ír.

A nő a bíróságon elmondta: a gépen két férfi közé ültették. A magyar férfi úgy tett, mintha aludt volna, de a lábát szétterpesztette, és fel-le mozgatva hozzádörgölte a nő lábához. Majd a kezével combtól térdig simogatta a nő lábát. A nő ettől megrémült és próbált elhúzódni, de nem mert semmit tenni, mert nem tudta, hogyan fog a férfi reagálni. Végül megkérte, hogy engedje ki a mosdóba, majd az utaskísérőknek könnyek közt mondta el, hogy mi történt. A nőt átültették egy másik helyre, és értesítették a rendőrséget.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A férfi azt állította a bíróságon, hogy aludt, és nem emlékszik arra, hogy hozzáért volna a nőhöz. Szerinte ha ez történt, annak az lehetett az oka, hogy a gép légörvénybe került. Ügyvédje szerint az emberek álmukban gyakran tesznek ilyen mozdulatokat.

    A bíró mindezt nem találta hihetőnek, és szexuális zaklatás miatt bűnösnek mondta ki a magyar férfit. Az ügyben később hirdetnek ítéletet, a férfi óvadék ellenében van szabadlábon, az útlevelét elvették.

    Kommentek:

    Top 16