Faktor

Mostohatestvérével közösült a Pest megyei kislány, nevelőapja is közeledett hozzá

Miután a férfi megtudta, hogy milyen kapcsolatban vannak a gyerekek, ő is zaklatta a kislányt.

A kislányt mostohatestvére, és a fiú apja is zaklatta. (Képünk illusztráció.

A kislányt mostohatestvére, és a fiú apja is zaklatta. (Képünk illusztráció.

Mostohatestvérével volt szexuális kapcsolata a 11 éves Eszternek. Amikor a kislány nevelőapjának beszámolt erről, a férfi arra kérte nevelt lányát, vele is „játsszon”.

Az esetet mától tárgyalja a Budapest Környéki Törvényszék. Egy Pest megyei nevelőapát azzal gyanúsítanak, hogy nevelt lányát 2-3 hónap leforgása alatt 10-20 alkalommal próbálta megerőszakolni - írja a Bors.

A nevelőapa, Gábor és Eszter édesanyja 2008-ban ismerkedtek meg egymással. Mivel Eszterről vér szerinti édesapja lemondott, Gábor örökbe fogadta. A férfinak korábbi kapcsolatából 2002-ben született egy fia, Márkó, aki kéthetente a hétvégéket édesapjánál töltötte. Ilyenkor Eszterrel egy szobában aludt. Márkó az egyik hétvégén játék közben rávette mostohahúgát, hogy vetkőzzenek le, és szexeljenek úgy, mint a felnőttek. A vádirat szerint Márkó és Eszter többször a házban és az udvarban meztelenül csókolóztak és közösültek is.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Eszter idővel beszámolt nevelőapjának a történtekről. Gábor ezt nem akarta elhinni, ezért megkérte nevelt lányát, rajta mutassa meg, mit csinált Márkóval. Gábor ezután megpróbált beszélni a fiával, hogy nem szabad szexelnie mostohatestvérével, de mivel Márkó továbbra is közeledett Eszter felé, Gábor szólt a kislány édesanyjának, így végül a fiút eltiltották a kislánytól. Mindeközben Gábor azokat a dolgokat próbálta megtenni nevelt lányával, amit a fia csinált a kislánnyal, de arra kérte Esztert, senkinek se beszéljen a közöttük történtekről.

    Kommentek:

    Top 16