• Külföld
Faktor

Kegyetlen tréfát űztek az interneten: gyerekeik szenvedésén viccelődött a házaspár

Az amerikai pár egy egész Youtube csatornát szentelt a kicsik piszkálásának.

Bántalmazta a gyerekeit az a házaspár, akik arra építettek föl egy egész Youtube csatornát, hogy a saját gyerekeiket verik át – így döntött hétfőn egy Maryland állambeli bíróság. 

Heather és Mike Martin több videót is feltöltött a DaddyOFive nevű csatornájukra, amelyben a velük élő öt gyereket, akik közül három közös, kettő pedig az apukáé egy másik kapcsolatból, „megviccelik". Ezeknek a tréfáknak azonban mindig sírás a vége.

Az egyik legnagyobb megbotránkozást kiváltó videóban a család legkisebb gyerekét, Codyt vették célba. Heather, Cody mostohaanyja, rendetlenséget csinált a gyerek szobájában, majd káromkodva és üvöltözve megvádolta a kisfiút. A gyerekkel egy ideig artikulálatlanul üvöltöttek, miközben Mike videózta, ahogy Cody zokogott. Majd nevetve elmondták, hogy csak vicc volt az egész, a gyerekek persze nem nevettek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Egy másik videóban az apuka szétverte Cody játékkonzolját, miközben a gyerek az ágyán zokogott, egy harmadikban pedig úgy meglökte az egyik gyereket, hogy az elesett és vérezni kezdett az orra. 

    A videók hatalmas botrányt kavartak, rengetegen vádolták meg a szülőket azzal, hogy a hírnévért és a nézettségért gyakorlatilag bántalmazzák a gyerekeiket. A család erre egy hosszú videóban mondatta el a gyerekekkel, hogy nem traumatizálták őket az események, ők egy ilyen viccelődős család, a botrányt pedig csak a rosszindulatú emberek gerjesztik. 

    A botrány miatt a gyámhivatal is vizsgálódni kezdett, aminek eredményeként májusban Codyt és Emmát (akik Mike gyereki egy másik kapcsolatból) ki is emelték a családból és az anyjuknál helyezték el. Per indult gyerekbántalmazás miatt, amelynek részeként mind az öt gyereket megvizsgálta egy pszichológus. A vizsgálat szerint Cody és Emma lelkileg sérült a videók elkészítése alatt. A pár öt év próbaidőt kapott - adta hírül a Buzzfeed.

    Kommentek:

    Top 16