• Krimi
Faktor

Fájdalmas vallomás: gyereket akart VV Fanni

Megszólalt a meggyilkolt nő párja, Fannival való kapcsolatáról mesélt.

Bár azt már megerősítette a rendőrség, hogy Novozánszki Fannit meggyilkolták, a fiatal nő holttestét még mindig keresik, feltételezett gyilkosa pedig előzetesben van. A 24 éves Fanni álmairól volt párja mesélt a Borsnak.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Renátó és Fanni egy edzőteremben ismerkedett meg, de azt követően váltak egy párrá, hogy a lány egyszer lebetegedett, de nem tudott orvoshoz menni. Ekkor Renátó ápolta, és hamar egymásba szerettek. A férfi nem is örül neki, hogy egykori párját csak prostituáltként emlegetik.

  A legtisztább szívű, legoda­adóbb lány, akit ismertem. Annyi hazugságot, ocsmányságot írnak róla, pedig nem ismerték. Fanni nagyon házias, rendszerető lány volt. Szeretett főzni, reggel lement péksüteményért, reggelit készített. Szívét-lelkét kitette azokért, akiket szeretett, nem beszélve a kiskutyáiról, akiket imádott

  - mesélte a férfi, aki közel 9 hónapig élt együtt Fannival.

  Bár tudta, hogy a lány korábban prostituáltként kereste a kenyerét, próbálta lebeszélni erről, és egy időre sikerrel is járt. Viszont Renátó a munkája miatt sokat volt Franciaországban, és egy idő után, mikor hazatért, tudta, hogy Fanni újrakezdte az ősi mesterséget. A férfi ekkor szakított vele.

  Pedig tudta, hogy Fanni csak azért árulja a testét, mert nagy tervei vannak: családot és gazdagságot szeretett volna, ezt ugyanis gyerekkorában nélkülözte. A fiatalkora ugyanis nem volt felhőtlen: osztálytársai kipécézték a szegényebb lányt, és annyit bántották, hogy végül esti tagozaton fejezte be az iskolát. A prostituáltként keresett pénzzel szépségápolás, a divat területén szeretett volna elindítani egy vállalkozást, és örökre szakított volna a régi "szakmájával".

  Renátó azt is elmondta, hogy néhány nappal a lány eltűnése után lett volna a következő találkozójuk. Fanni ugyanis haláláig reménykedett abban, hogy egyszer még újrakezdhetik a kapcsolatukat, és átlagos, boldog, gyerekeket nevelő párként élhetik az életüket.

  Kommentek:

  Top 16