• Krimi
Faktor

Fejlemény VV Fanni ügyében, itt találhatják meg a holttestet

Édesanyja szeretné már tisztán látni a dolgokat, de amíg lánya teste nem kerül elő, nem tudja elengedni.

Búvárok és speciális szakemberek segítségével hétfő óta napi 24 órában kutatják a nyomozók a Duna egy bizonyos szakaszát, mert valószínűsítik, hogy egy nádas közelében rejtette el gyilkosa a 24 éves VV Fanni holttestét – tudta meg a Blikk.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A lap úgy tudja, hogy a nyomozók már korábban, a télen is át akarták nézni ezt a területet, csak a jó időre vártak. Novozánszki Fanni november 20-i eltűnése óta már számtalan helyet átfésültek szerte az országban, szerint többek között keresték a fiatal lányt Szalkszentmártonban is a bányatavaknál.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Fanni édesanyja már szeretne többet tudni, addig képtelen elengedni lányát:

  "Addig azonban marad a szívemben a remény, hogy talán él valahol, még ha az eszemmel tudom is, hogy erre már nagyon pici az esély. Ám búcsúztatót vagy megemlékezést addig biztosan nem tartunk, amíg nem tudunk valami kézzelfoghatót" – mondta a lapnak.

  VV Fanni tavaly novemberben tűnt el. Annyi biztos, hogy napközben még az egyik barátnőjével volt vásárolni, majd hazament XIII. kerületi albérletébe. A lakásból az esti órákban a gyanúsított a lányt alélt állapotban lehozta, majd az autójába tette. A férfit emberöléssel gyanúsítják, bár Fanni holtteste a mai napig nem került elő.

  A rendőrök ugyanakkor találtak egy kötelet, amelyről egyelőre azt lehet biztosan tudni, hogy a gyanúsított és Fanni DNS-e is rajta van. A szakértő azonban talált a madzagon egy harmadik embertől származó anyagmaradványt is, amiről nem lehet tudni, hogy kihez tartozik. Ennek kiderítésére mintát vettek a feltételezett gyilkos összes férfi rokonától, így a nagybátyjától is, aki kizárásáig a férfi védelmét is ellátta.

  Kommentek:

  Top 16