• Krimi
Faktor

"Bűnt követtem el" - vallott VV Fanni feltételezett gyilkosa

A személyi szabadság megsértéséért vállalja a felelősséget, de a gyilkosságot tagadja.

A bíróság közel egy hete döntött arról, hogy a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László továbbra is előzetes letartóztatásban marad. A férfi vallomásából – amelyben tagadja, hogy megölte volna VV Fannit – korábban már kiderültek részletek, köszönhetően egykori ügyvédjének és nagybátyjának, de most maga a gyanúsított is megszólalt.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

"Bűnt követtem el, és vállalom a felelősséget a személyi sza­badság megsértése miatt, de senkit sem öltem meg" – közvetítette a Borsnak dr. Brodmann Péter B. László szavait, aki továbbra sem ismeri el a gyilkosságot.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "Szeretném, ha minél előbb lezárnák az ügyet. Kapjam meg az elkövetett, hangsúlyozom, az elkövetett bűnömért – azaz hogy elvittem A-ból B-be egy ájult nőt – a büntetésem, és legyen vége ennek az egésznek!" - mondta.

    A férfinak egyébként arra is volt magyarázata, hogy miért került rá a DNS-e a kötélre, amelyen VV Fanni vére is ott volt: "A kötelet a kezembe adta közös nőismerősünk, mondván: ezt is vidd el, ne csak a bőröndöt! Én megfogtam a kötelet, és betettem az autóba."

    Kommentek:

    Top 16