• Külföld
Faktor

Szörnyű tragédia történt a kiránduláson: a kisfiú szülei mentés közben hunytak el

A kisfiú átmászhatott a biztonsági korláton a vulkán tetején, szülei ekkor mentek utána.

Egy körülbelül ezer fokos vulkáni kráterbe zuhant három ember Olaszországban, a Nápoly közelében található Pozzuoliban. A The Sun információi szerint egy 11 éves gyermek, 42 éves édesanyja és egy 45 éves édesapja meghalt. Egy másik, 7 éves gyermeket biztonságos helyre vittek a helyszínre siető mentők.

A hatóságok szerint az egyik gyermek valószínűleg átjutott a biztonsági korláton, beleesett a kráterbe, és a szülei akkor csúsztak bele, amikor megpróbálták kimenteni.

Egy szemtanú is megerősítette, hogy az egyik gyerek átment a korláton, pedig a helyszínre látogatók figyelmét külön felhívták a veszélyre. A mentők perceken belül a helyszínre értek. A szemtanú látta a kisebbik gyereket, ahogy sírva rohant segítséget kérni, és azt is végignézte, amikor két holttestet kihúztak a kráterből.

A helyszínen készített fotókról kiderül, hogy a mentést végzőknek a harmadik holttestet is sikerült kihúzniuk a mélyedésből. Pozzuoli polgármestere részvétét fejezte ki a Torinóból érkezett család hozzátartozóinak.

Kommentek:

Top 0