• Krimi
Faktor

Kislányokat riogatott szexuális mozdulataival a vonaton, a korlátot is megkívánta

A perverz férfi szexuálisan zaklatott egy korlátot a vonaton majd két 13 éves lány előtt is letolta a nadrágját, és azt mondta: "megcsinállak titeket is".

A 30 éves brit Christopher Lamb az állomáson látta meg a lányokat egy sunderlandi vonaton még tavaly októberben. A férfi megjegyzéseket tett rájuk, és felszállt ugyanarra a vonatra, amire ők is. Ezután a következő állomásig folyamatosan szexet szimulált a korláttal.

Illusztráció.

Illusztráció.

Lamb ezután odafordult az egyik lányhoz, aki megijedt, hogy a férfi meg fogja ragadni a mellét, ezért odaszaladt két fiúbarátjához, és elmondta mi történt. A baráti társaság tagjai mind 13 évesek voltak. Lamb az egyik fiút is zaklatta, megölelte, majd lehúzta a nadrágját.

Később egy 14 éves lánnyal akart szexelni, majd rasszista megjegyzéseket tett. A lányok leszálltak a vonatról. A férfira pedig rendőrt hívtak.

A férfi azt állította, hogy pszichiátriai betegsége van, de a bíróságon kiderült, hogy semmi baja nincs. Két év közösségi munkára ítélték, 60 napig rehabilitációra kell járnia, és 12 hónapig a tömegközlekedést sem használhatja egyedül, csak családtag vagy szociális munkás kíséretében. Ezen felül 100 fontot kell minden egyes lánynak fizetnie kártérítésként – írja a The Sun.

Kommentek:

Top 0