• Krimi
Faktor

Dráma Kaposszekcsőn: volt feleségét rabolta el a férfi

Társaival együtt rabolta el a nőt, majd az új élettársnak is nekiment.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Személyi szabadság megsértése bűntett, rongálás vétség, és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság négy vásárosdombói férfi ellen.

A 44 éves férfi 2017. június 6-án 5 óra körül megjelent Kaposszekcsőn, ahol a buszmegállóban várakozó volt feleségét – 41 és 31 éves társai segítségével – akarata ellenére az autóba rángatta, majd ezután a nőt vásárosdombói otthonába vitte. A dulakodás során könnyű sérüléseket szenvedő nő telefonon kért segítséget élettársától, aki értesítette a rendőrséget, majd elindult Vásárosdombóra.

Amikor a férfi odaért a volt férj házához, látta, hogy a nő épp az ablakon keresztül próbál kimenekülni, de a házban tartózkodók ezt megakadályozták. Ezután a volt férj és 19 éves fia meglátták az élettárs kocsiját az udvaron,  kimentek a házból és egyikőjük egy vasvilla nyelével, a másik pedig egy vascsővel ütötte az autót. Ettől a jármű szélvédője berepedt, a visszapillantó tükre letört.

A kocsiban ülő férfi az üvegszilánkoktól könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

A gyanúsítottak ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0