• Krimi
Faktor

Vodkával itatták le a nyíregyházi kislányt, lakásukon molesztálták a részeg gyereket

Egy órán át molesztált egy öntudatlan gyereket öt tizenéves fiú Nyíregyházán. A kislányról videót és képeket is készítettek, amiket aztán feltöltöttek az internetre is.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Az öt fiú 2013 nyarán együtt ment el egy Nyíregyháza-Sóstón megrendezett fesztiválra. A fiatalok ott találkoztak az akkor még a 14 év alatti lánnyal. A fiatal lányt rábeszélték, hogy menjenek fel egyikük szüleinek a lakására, ahol vodkát adtak neki. Amikor olyan részeg lett, hogy már védekezni se tudott, az öt fiú felvitte a lányt a hálószobába, deréktól lefelé levetkőztették, és több, mint egy órán át fogdosták nemi szervét, majd több, megszégyenítő dolgot is csináltak vele. Ők este tíz óra körül bulizni mentek, a kislányt pedig magára hagyták. A gyerek csak reggel tért magához, és nem is emlékezett semmire.

A tinik azonban a molesztálásról videókat és fotókat is készítettek, amiket fel is töltöttek az internetre. A lány pár nappal később értesült erről, és azonnal feljelentést tettek a rendőrségen - írja a Bors. A fiúkból hármat négy, kettőjüket három év fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetésre ítéltek.

Hasonló eset történt Brazíliában is: ott 30 férfi erőszakolt meg egy begyógyszerezett tinédzsert, a videót feltöltötték az internetre. Az eset az egész társadalmat megrázta.

Top 0