• Krimi

Vodkával itatták le a 14 éves lányt, majd levideózták, ahogy megerőszakolják

A lányt vodkával itatták le, majd mikor magatehetetlen volt, megerőszakolták és levideózták. Ezután magára hagyták, és támadói elmentek szórakozni.

Illusztráció

Illusztráció

Szexuális erőszak és gyermekpornográfia büntette miatt állt újra bíróság elé az az öt fiú, akiket első fokon idén januárban a Nyíregyházi Törvényszék elítélt. Az első-, a másod- és az ötödrendű vádlottat akkor – akik a bűncselekmények elkövetésekor már betöltötték a 16. életévüket – négy év, míg az ennél fiatalabb harmad- és negyedrendű vádlott három év fiatalkorúak börtönbüntetésére ítélték. A vádlottak közül volt, aki felmentésért, mások enyhítésért fellebbeztek, így az ügy a Debreceni Ítélőtáblán folytatódott.

2013 nyarán, amikor a fiúk a bűncselekményt elkövették, egy rendezvényre készültek. Meghívtak egy 14 éves lányt és barátnőjét, hogy találkozzanak egyikük belvárosi lakásában, onnan pedig közösen induljanak szórakozni. A lány barátnője lemondta a találkozót, így ő egyedül érkezett a lakásba, ahol vodkával kínálták. A rövid idő alatt megivott, viszonylag nagyobb mennyiségű italtól szédülni kezdett, ezért lefektették az ágyra. Ezután megerőszakolták, erről pedig képeket és videókat készítettek. Ezeket egymás között megosztották, baráti, ismerősi körükben mutogatták, iskolások küldözgették iskolásoknak a felvételeket.

A történtek után a fiúk elmentek szórakozni, a lány csak reggel ébredt fel, és fogalma sem volt róla, mit tettek vele, ám a képeket később viszontlátta. A tinik bíróságon januárban azt mondták, sajnálják az egészet - írja a szon.hu.

Brazíliában hasonló eset az egész társadalmat megrengette: ott 30 férfi erőszakolt meg egy öntudatlan tinédzsert.

Top 0