• Krimi
Faktor

Holtrészeg, saját vizeletében fekvő férfi támadt rá egy rendőrre

Több csontja is eltört egy rendőrnek, amikor rátámadt egy részeg férfi. Be akarták zárni a vasútállomást, de a támadó egy hajléktalannal még az épületben tartózkodott, ezért hívták ki az egyenruhásokat.

A liptóújvári vasútállomásra hívta a rendőröket a forgalmista, miután az utolsó vonat is elment: be akarta zárni az állomás épületét, éjfél előtt azonban még ketten tartózkodtak a váróteremben, és nem reagáltak, amikor szólt nekik. Az egyikük ellen büntetőeljárás indult az eset után: hatósági személy elleni támadással, valamint garázdasággal gyanúsítják – írja a Paraméter a Joj televízióra hivatkozva.

Illusztráció

Illusztráció

Amikor a városi rendőrök kiérkeztek a helyszínre, az egyik alvót sikerült felébreszteni, aki ezt követően távozott is. Kiderült róla, hogy egy helyi hajléktalan. A másik férfi a saját vizeletében feküdt a földön, amikor megragadták a rendőrök, hogy felültessék egy padra, ekkor azonban rájuk támadt.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A férfi megpróbálta ököllel arcon ütni a rendőrt, akinek azonban sikerült megvédenie magát. A támadó ezután a földre esett, majd a lábával olyan erősen megrúgta a rendőrt a tenyerén, hogy több csontja is eltört. A sérült egyenruhás felettese elmondta, hogy műtétre lesz szüksége, hat hétig is eltarthat a felépülése.

    A városi rendőrök ezután hívták ki az államiakat, akik a kiérkezésük után megszondázták a támadót, a vérében 2,5 ezrelék alkohol volt.

    A 33 éves férfit ezt követően őrizetbe vették, az éjszakát a rendőrségen töltötte. A tette miatt háromtól nyolc évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

    Kommentek:

    Top 16