• Külföld
Faktor

Meglepő, mit fedeztek fel Vilmos hercegék fotóin

Árulkodó jelekre bukkantak, így neveli gyerekeit Vilmos és Katalin.

Fotó: Europress / Christian Charisius / Pool - AFP

Fotó: Europress / Christian Charisius / Pool - AFP

Hivatalos fotózás, külföldi látogatás, városi ünnepség - egy valami sosem változik a királyi család esetében: Katalin hercegnő mindig lánya, Charlotte kezét fogja, míg György herceget édesapja irányítja. Mint kiderült, ez nem véletlen - írja a Daily Mail.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A szakértők szerint bár Vilmos és Katalin próbálja a lehető legszabadabban nevelni gyerekeit, olyan elfoglaltságokat biztosítani nekik, amilyenben a kortársaiknak is része lehet, a nevelés bizonyos területén nagyon is tradicionálisan gondolkodnak. E szerint a családfő, Vilmos adja át Györgynek a férfiasságra nevelő tudást, miközben arról sem feledkezik meg, hogy - akárcsak ő - a fia is egyszer király lesz.

  Rendszerint az apák felelősek a fegyelmezésért, a család irányításáért és védelmezéséért. Nem ritka, hogy az apák alapozzák meg a fiaikban azt, hogy később mi lesz a szerepük és felelősségük a saját családjukban

  - magyarázta Jasmine Peters családvezetési szakértő.

  Fotó: Europress / Chris Jackson / Kensington Palace - AFP

  Fotó: Europress / Chris Jackson / Kensington Palace - AFP

  Peters szerint a királyi családról készült fényképek is valójában azt sugározzák, hogy Vilmos neveli férfivá Györgyöt, míg Charlotte nevelgetése elsősorban az édesanya feladata. Az pedig, hogy Katalinnal folyton a gyerekeik mellett vannak, mutatja, mennyire védelmező és szerető szülők, és hogy valóban kötődnek egymáshoz.

  Hamarosan azonban kicsit változik a kép: áprilisban ugyanis megszületik Vilmosék harmadik gyereke, akinek még nem árulták el a nemét.

  Kommentek:

  Top 16