• Kultúra
Faktor

Vilmos és Harry herceg átállt a sötét oldalra

Illusztris személyek statisztálnak a Star Wars-saga 8. részében - igaz, valószínűleg senki nem fogja felismerni őket.

Fotó: Europress / Toby Melville / Pool - AFP

Fotó: Europress / Toby Melville / Pool - AFP

Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, valamint Tom Hardy színész és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-filmben - közölte a The Hollywood Reporter.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Augusztusban a Star Wars: Az utolsó jedik sztárja, John Boyega hintette el az információt, hogy amikor Vilmos és Harry herceg áprilisban meglátogatta a Pinewood filmstúdióban zajló forgatást, rohamosztagosnak öltözve be is ugrottak egy jelenetbe.

  Rajtuk kívül Tom Hardy is vállalt egy felvételt, a Take That énekese, Gary Barlow pedig el is árulta, hogy márciusban forgatott a filmben.

  Fotó: Europress / Tolga Akmen - AFP

  Fotó: Europress / Tolga Akmen - AFP

  A hollywoodi lap szerint Vilmos és Harry herceg, valamint Hardy és Barlow együtt tűnnek majd fel a filmben: a Finnt alakító Boyegát kísérik majd egy liftben rohamosztagosként.

  Boyega ezt a lap által szervezett, színészekkel folytatott kerekasztal-beszélgetésen meg is erősítette. Mint mondta, a hercegekkel együtt forgatni inkább szórakoztató volt számára, mint "félelmetes", mindenesetre "nagyszerű élményként" emlékezett vissza rá.

  A Star Wars: Az utolsó jedik című filmet december 14-től játsszák a magyar mozikban. A legújabb részének forgatókönyvíró-rendezője Rian Johnson, a szereposztásban Daisey Ridley, Mark Hamill, Adam Driver, Benicio del Toro és Laura Dern is látható.

  Kommentek:

  Top 16