• Belföld
Faktor

Köcsögnek nevezte utasát a budapesti villamos vezetője - videó

Az utas szerint a villamos sofőrje köcsögnek nevezte, miután rácsukta az ajtót. Ezért telefont ragadott, és felvette a beszélgetésüket.

Az utas azt állítja, hogy a 47-es vagy 49-es villamos vezetője rácsukta az ajtót. A sofőr szerin azonban az utas nyúlt bele a záródó ajtóba és visszafeszítette azt. Ezért szólt be a férfinak, a felvételen ez ugyan még nem látható, de a számonkérés során nem tagadta a köcsögözést.

Az viszont jól látható a felvételen, hogy a villamosvezető eleinte az utazási feltételekre hivatkozik, majd figyelmezteti az utasát, hogy kiveri a kezéből a telefont – és végül el is veszi tőle. Az utas a 24.hu-nak arról számolt be, hogy az eset a Fővám téren történt csütörtökön.

Az utas azt írta, hogy elismeri, hogy a rácsukott ajtóból "talán kifele okosabb lett volna menekülni... illetve hogy menet közben nem beszélgetünk – az amúgy nyitott ajtó mögött ülő – vezetővel, de ez az aggresszió magáért beszél."

EZT IS AJÁNLJUK:

    Hozzátette, hogy még gondolkodik, hogy tegyen-e hivatalos bejelentést, de "attól tart, hogy ez a habitus egyre inkább elfogadott és a BKV jogi osztálya őt próbálná felelősségre vonni, nem a támadót."

    Kommentek:

    Top 16