• Tudomány
Faktor

Most hozták nyilvánosságra a döbbenetes leletet: ekkor jön a világvége

Isaac Newton szerint 2060-ra elpusztul az általunk ismert világ.

Megjósolta a világvégét Sir Isaac Newton: a tudós szerint 2060-ban véget ér az általunk ismert világ, és újraindul a civilizáció.

A fizikus mindezt a Biblia szövegére alapozta, aki szerint Jézus második eljövetelének időpontja igenis benne van a Szentírásban. Newton szerint a világ ekkor elpusztul, és "ismét Isten országává válik" - írta a Daily Star.

Newton állítólag Jehova Sanctus Unus álnéven publikálta apokaliptikus jövendöléseit. Legalábbis ezt írja legújabb könyvében Florian Freistetter.

Newton éveket töltött a Biblia szövegének tanulmányozásával. Szerinte a világ végét katasztrófák és háborúk előzik majd meg, és végső soron az emberiség önmagával végez. Ekkor pedig eljön az új időszámítás kezdete.

A világ végét már számtalanszor megjósolták Nostradamustól elkezdve egy számítógépes programig. A programmal 1973-ban számolták ki, hogy a világ 2040-ben megsemmisül. Akkor azt mondták, 2020-ra kritikussá válik a helyzet a Földön, ám a vég elkerülhető, ha időben megállítják a túlnépesedést és a globális felmelegedést.

Kommentek:

Top 0