• Autó
Autószektor

Világhírű hazai makettgyártó cég kedveskedik az Európa bajnok állatmenhelyének

Világhírű magyar járműmakett gyártó cég döntött úgy, hogy különleges, rájuk jellemző adománnyal kedveskednek a világhírű magyar autóversenyző, Kiss Norbi kétszeres EurÓpa bajnok állatvédő alapítványának.

A Heves megyei kis faluban, Balaton településen működő Balaton modell tulajdonosa Kerek Gábor úgy döntött, jármű kínálatuk egyik különleges darabját, egy Lada Níva makettet ajánl fel jótékony célú árverésre a szintén egy Heves megyei kistelepülésen, Kápolnán működő Macskaárvaház Alapítványnak.

A Magyarországon kevésbé ismert makett manufaktúra különösen az angol, német és orosz makettezők körében örvend óriási népszerűségnek. Specialitásuk az 40' és 80' évek közötti keleti blokkhoz tartozó polgári és harcászati célú, teherjárművek rendkívül élethű, makett kittjeinek készítése.

Régóta szurkolunk Kiss Norbinak és szimpátiával figyeljük a kápolnai Macskaárvaháza működését is, nem csak azért mert állatbarátok vagyunk, de azért is mert Balatonhoz hasonlóan Kápolna is egy kis Heves megyei falu, és lokálpatriotizmusunk miatt is.

- mondja Kerek Gábor, a Balaton modell tulajdonosa, angliai makettkiállítások ünnepelt résztvevője.

A képre kattintva galéria nyílik!
Forrás: Autószektor

A képre kattintva galéria nyílik! Forrás: Autószektor

Fantasztikus igényesek és kidolgozottak Gáborék makettjei, klassz lenne ha versenykamion makettezéssel is foglalkoznának.

- mondja Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok, szimulátor világbajnok nevetve. Asportember, aki a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja, azt is hozzáteszi: nem csak kedves, de kreatív ötletnek is tartja a jótékonyságnak ezt a formáját.

A Balaton modell tulajdonosa az árverésre felajánlott makettet saját kezűleg össze is állítja, hogy az majd a legjobb esztétikai minőségben kerüljön leendő jótékony tulajdonosához.

További cikkekért látogasson el az Autószektor oldalára

Kommentek:

Top 16