• Belföld
Faktor

Időben hozzá kell látni a karácsonyi bevásárláshoz, egyre népszerűbbek a csomagautomaták

Az automaták éjjel-nappal elérhetők, bankkártyával is használhatók, a csomagok átvétele gyors.

Mivel az alacsony házhozszállítási díjak fenntarthatatlanok, egyre népszerűbbek a kereskedelemben a csomagautomaták, és bár Magyarország e téren előrébb jár a szomszédos országoknál, a kapacitások végesek, így időben hozzá kell látni a karácsonyi bevásárláshoz - olvasható a Világgazdaságban.

A lappal a Magyar Posta azt közölte, hogy országszerte 51 automatával rendelkezik, amelyekben összesen 4260 rekesz van. A vállalat tavaly jelentősen bővítette a 10 legforgalmasabb készülék kapacitását - írja az MTI. Az automaták kihasználtsága országosan változó, függ a várostól és a közvetlen helyszíntől is.

A legnépszerűbb készülékek kihasználtsága éves szinten 85 százalék fölötti. Az automaták éjjel-nappal elérhetők, bankkártyával is használhatók, a csomagok átvétele gyors.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Foxpost 103 automatával járul hozzá a piachoz, alapítója, vezérigazgatója, Bengyel Ádám pedig a Világgazdaságnak azt mondta, hogy még az idén több mint 50 százalékkal nő a cég átvevőpontjainak száma, a felvevő- és átadókapacitás eközben 80 százalékkal bővül. 2018 év végére 48 városban, illetve Budapest 19 kerületében lesznek jelen, 11 200 rekesz lesz az automatáikon.

    Kommentek:

    Top 16