• Krimi
Faktor

Lecsaptak a rendőrök a belvárosban: csomagtartóból árulta a drogot

A férfi külföldieknek adott el kokaint, többek közt szombat este is.

Szombat este a VII. kerületi Dob utcában a 29 éves angol Sayer S. N. D-vel, majd pár perccel később a Stáhly utcában a 25 éves budapesti D. Imrével, a 27 éves ír F. C. Johnnal, és a 29 éves ír W. K. Anthony-val szemben intézkedtek a rendőrök, mert feltételezték, hogy kábítószert fogyasztanak.

Átvizsgálták Sayer S. N. D. ruháját, amelyből összesen két gramm kokain került elő. Az angol állampolgárt a rendőrök kihallgatták, ekkor elmondta, hogy a kábítószert egy kocsiból árusító magyar férfitől vette, valamint azt, hogy már pár nappal előtte is vásárolt tőle.

Sayer S. N. D.-t a rendőrség kábítószer-birtoklás gyanúja miatt őrizetbe vette és előzetes letartóztatását kérte, F. C. John-t és W. K. Anthony-t pedig D. Imrével együtt előállították.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A rendőrök D. Imrét szombat este a Stáhly utcában elfogták, tőle készpénzt, mobiltelefont és a kábítószer értékesítéséhez használt autót foglaltak le, majd kábítószer-kereskedelem miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előzetes letartóztatását kérték - írja a police.hu.

    Kommentek:

    Top 16