• Külföld
Faktor

Videóra vették, ahogy cigit és sört adnak egy kisfiúnak

Megdöbbentő videó kezdett el keringeni az interneten, amelyen az látható, ahogy egy kisgyerek belekortyol egy férfi söröspoharába, sőt a cigijébe is többször beleszív.

Egy román férfi töltötte fel a videót Facebookra, és azt kérte, hogy a felhasználók azonosítsák a felvételen szereplő felnőtteket.  

Egyelőre nem derült ki sok részlet a sokkoló esetről, de a Daily Mirror szerint a videóban szereplő férfiak román nemzetiségűek. Az egyikük - talán a gyerek apja- az ölében tartja kisfiút, a szájához tartja az égő cigarettát, hogy a gyerek beleszívjon, majd engedi, hogy fiú beleigyon a sörébe. Ez többször is megismétlődik, sőt új cigit is gyújtanak meg a kisfiú szájában.  Az angol lap szerint az egyik ember azt mondja a felvételen, hogy “ez az igazi férfi”.

A szereplőket még nem azonosították, de úgy gondolják, hogy az eset Spanyolországban történhetett. Ott sok román bevándorló él, akik a mezőgazdaságban vagy egyéb alacsonyan fizetett területeken dolgoznak.

A videó persze nagy felháborodást váltott ki a közösségi médiában. A kommentekben többen követelik, hogy a gyerekvédelem lépjen fel az ügyben.

Recunoaste cineva acest individ? Sau ce oras este? Am putea anunta autoritatile din orasul respectiv.

Posted by Daniel Tecu on Thursday, October 15, 2015

Top 0