• Belföld
Faktor

Névtelenek zaklatják a veronai tragédiában elhunyt gyerekek szüleit

A veronai tragédiában elhunyt gyerekek szüleit pedofil üzenetekkel zaklatják.

Botrányos üzenetekkel zaklatják az interneten Szilviát és férjét, akiknek kisfia, Botond is a veronai busztragédia áldozata. A Borsnak az édesanya elmondta: hosszú ideje érkeznek már a gyalázatos kommentárok a Facebookon.

Fotó: MTI - Kallos Bea

Fotó: MTI - Kallos Bea

"Nem is értem, hogy miért, mert azt nem várja meg, hogy válaszoljak, csak leírja, amit akar, aztán törli magát. Olyan is előfordult, hogy az elhunyt kisfiam nevével csinált magának profilt, és arról írogatott nekünk. Még a temetés napján sem fogta vissza magát. Egyébként nem ő az egyetlen zaklató. Egy pedofil férfi a gyerekek képei alá írogatott nyomdafestéket nem tűrő gusztustalanságokat, mindenféle fajtalankodással kapcsolatos üzeneteket. Szerencsére őt már elkapta a rendőrség. Remélem, ezt az illetőt is sikerül. Felháborító, hogy idáig jutott a világ! Elég nekünk azt feldolgozni, ami történt..." – mondta Szilvia.

A gyerekeket zsidózzák, de emellett a temetést és annak költségeit is kegyeletsértő stílusban firtatták: „Még meg sem kérdeztem, hogy hamvasztásos temetés volt? Jogunk van tudni, mivel a MAGYAR KORMÁNY A MAGYAR EMBEREK, TEHÁT A MI pénzünkből finanszírozta, s nem uccsó sorban végül is odakint, Veronában már félig elő volt készítve a hamu egy része” – szólt az egyik borzalmas üzenet.

Szilvia azt is elmondta a lapnak, hogy nem csak ők kapnak ilyen mondatokat, tudnak egy másik házaspárról is, akiknek a gyermeke szintén a veronai balesetben hunyt el, és feltehetőleg ugyanaz az ember zaklatja őket. Az ügyben több feljelentést is tettek a rendőrségen.

Kommentek:

Top 0