• Belföld
Faktor

Veronai busztragédia: levelet írt az iskolaigazgatónak a sofőr

A férfi állítja, ő csak hónapokkal az eset után tudta meg, pontosan mi történt.

Fotó: MTI-Máthé Zoltán

Fotó: MTI-Máthé Zoltán

V. László egy levélben nyilvánította ki részvétét, amelyet a Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatójához küldött.

A Borshoz is eljutott az a levél, amelyben a buszsofőr részvétét nyilvánítja ki a tragédiával kapcsolatban. A buszsofőr egyébként azzal magyarázta, hogy eddig nem szólalt meg az ügyben, hogy ő csak hónapokkal az eset után tudta meg, pontosan mi is történt.

"Egészségem – mind a fizikai, mind a lelki – mostanra engedi meg, hogy írni tudok Önnek. Én voltam annak a busznak az egyik autóbuszvezetője, amely egy évvel ezelőtt, 2017. január 20-án Veronánál balesetet szenvedett. Kollégám a baleset következtében elhunyt, én súlyos sérüléseket szenvedtem, de túléltem a balesetet. A baleset után hónapokkal tudtam meg, mi történt, hogy a balesetben 11 gyermek és 6 felnőtt hunyt el.

Mivel a sítúrát az Önök iskolája szervezte, Önnek szeretném ezúton kifejezni őszinte részvétemet a balesetben elhunyt diákjaik és tanáraik, illetve felnőtt hozzátartozóik miatt. Kérem, belátása szerint tolmácsolja ezt a hozzátartozók felé” – fogalmazta levelében a buszsofőr.

Az igazgató a szülőknek is továbbította a levelet, akik nem voltak megelégedve, mivel szerintük döbbenetes, hogy V. János ennyivel letudta a bocsánatkérést. Mint mondták, ez a gesztus kevés.

Kommentek:

Top 0