• Krimi
Faktor

Vérfürdő szilveszterkor: négy ember halt meg egy mosógép miatt

Azon veszett össze az amerikai család, hogyan kell jól használni a mosógépet. A vitában előkerült egy félautomata pisztoly, amit az apa és fia is elsütött.

Az apa a feleségét és két másik embert is lelőtt. Ezután ugrott rá a fia, aki kicsavarta a kezéből a fegyvert és lelőtte az apját. Háromtagú volt a Morey család. A kemény alkoholista apa, egy agyvérzéses anya és 33 éves fiuk. Velük élt még a fiuk 47 éves barátnője is. Leginkább a fiú és barátnője ápolta az anyát, aki az agyvérzése óta a nap nagy részében egy ágyban élt, a nappali közepén. Szilveszter este ott volt náluk egy vendég is, a 27 éves Ernesto Calzadilla.

A 47 éves barátnő, és a részeg apa kezdett el veszekedni azon, hogyan is kell használni egy mosógépet. Nem bírtak egymással, ekkor az apa elővette egyik pisztolyát, lelőtte a barátnőt, a beteg feleségét és a 27 éves vendéget is.

EZT IS AJÁNLJUK:
    képünk illusztráció

    képünk illusztráció

    A vendég, Ernesto Calzadilla, családja elmondása alapján jóban volt Morey-ékkal, sokat járt hozzájuk korábban. Egy ideje éppen az apa agresszivitása miatt kerülte őket, de szilveszterkor kivételt tett, benézett hozzájuk. Calzadillának egyébként családja is volt: felesége és egy 8 hónapos gyereke - írja a Guardian.

    Top 16