• Külföld
Faktor

Vérével mérgezte meg ötéves gyerekét az anya

Azt akarta, hogy figyeljenek rá az orvosok.

Szörnyű dolgot művelt ötéves kisfiával egy virginiai 3 gyermekes édesanya. A 29 éves nő a saját vérét fecskendezte a gyerekbe, aki így rosszul lett. Az anya szabályosan megmérgezte a fiút.

A fogyatékkal élő, beszédképtelen gyereket az intenzív osztályon kezelték, az orvosok azonban nem értették, miért nem javul az állapota a kezelések ellenére. Végül kamerát szereltek a gyerek ágya mellé, és akkor érte őket a sokk: a saját anyja mérgezi a kisfiút.

A rendőrök azonnal elővették Elizabeth Malone-t, aki először mindent tagadott, azt mondta, nem csinált semmi rosszat. Amikor azonban elmondták neki, hogy felvételek vannak róla, zokogásban tört ki. Azt hajtogatta, a gyerekét akarja. Nem akart semmi rosszat, csak azt, hogy az orvosok figyeljenek a gyerekre.

Az asszony miatt a gyerek fertőzést kapott és magas láza lett. Ha az orvosok nem jönnek rá, hogy a nő vére okozza a tüneteket, a gyerek belehalt volna.

A fiút két hónap alatt hétszer kezelték kórházban megmagyarázhatatlan vérzések miatt. Minden esetben az anya betegítette meg a gyereket - írta a Daily Star.

Kommentek:

Top 0