• Krimi
Faktor

Vérével írta le a sokkos lány, hogy meg akarták ölni

A súlyosan sérült lány egy házhoz vonszolta magát, és addig kaparta az ajtót, amíg észre nem vették. Csoda, hogy életben maradt.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Átvágott torokkal, súlyosan sebesülten vonszolta magát az úton a húszéves Miroszlava az ukrajnai Rivne megyében. Amikor a lány egy házhoz ért, kétségbeesetten kaparni kezdte a bejárati ajtót, hogy észrevegyék. A lakók segíteni akartak a sebesültön, de ő egy szót sem szólt. Annyi ereje azonban még volt, hogy a mellette lévő tükörrre vérével ráírja, hogy meg akarták ölni. Az orvosok szerint kész csoda, hogy Miroszlava életben maradt, a testén ugyanis három lőtt seb, a nyakán pedig egy vágás volt. A penge átvágta a hangszálait, így a lány még mindig nem tud beszélni. 

A Kárpáti Igaz Szó úgy értesült a helyi rendőrfőkapitánytól, hogy a lánnyal barátja akart végezni. A 34 éves férfi fél éven át udvarolt Miroszlavának, aki egy szaküzletben volt eladó. A férfi azért férkőzött a bizalmába, hogy kifossza a bolt pénztárát. A férfi kivárta, amíg a bolt bezárt, és a lány egyedül maradt, majd kifosztotta a kasszát, a lányt pedig autójához vonszolta.  A városon kívül kidobta őt kocsijából, háromszor rálőtt, és átvágta torkát. A támadót elfogták, akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

Nemrég egy szombathelyi gyilkosságról is írtunk. Egy apa először megölte volt feleségét, majd öngyilkos lett. Részleteket itt olvashat.

Kommentek:

Top 0