• Külföld
Faktor

Véletlenül kiszivárogtatta a dolgozat kérdéseit, öngyilkos lett a fiatal tanárnő

Az édesapja találta meg a holttestét. Felakasztotta magát.

Véget vetett életének egy angliai tanárnő, miután véletlenül kiszivárogtatta a matekvizsga kérdéseit egy általános iskolában.

Katherine Margaret Walsh otthonában akasztotta fel magát még májusban, miután elárulta egy barátnőjének, mik lesznek majd a matematika dolgozat kérdései. A barátnő ezt az információt megosztotta az Assisi Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola tanulóival, de hamar kiderült az eset, ezért elbocsájtották.

A fegyelmi tárgyaláson azt mondta az igazgatónak, hogy Walshtől kapta a kérdéseket, így a 34 éves nő állását is veszélybe sodorta kijelentésével - írta a Mirror.

A fiatal tanítónőt annyira megviselte az eset, hogy kétségbeesésében megölte magát. 66 éves édesapja talált rá szobájában, aki azért ment lánya lakására, hogy ellenőrizze, jól van-e.

Előző éjszaka ugyanis Walsh üzent a kérdéseket kiszivárogtató barátnőnek, az pedig aggodalmában értesítette a nő családját. Mivel képtelenek voltak telefonon utolérni, személyesen keresték fel, de ekkor már túl késő volt. Csupán egy búcsúüzenetet hagyott maga után, melyben bocsánatot kér mindenkitől, akinek fájdalmat okozott tettével.

Walshnek látszólag sohasem voltak mentális gondjai, habár halálakor összecsaptak a feje felett a hullámok. Bevonták jogosítványát gyorshajtásért, és attól félt, hogy nem fogja tudni fizetni lakáshitelét, ha elveszíti munkáját.

Kommentek:

Top 0