• Krimi
Faktor

Felakasztotta magát a színész a közönség szeme láttára

Egy olasz színész előadás közben akasztotta fel magát, most kómában van. A férfi egy olyan embert alakított, aki öngyilkos lesz.

Raphael Schumacher 27 éves, egy színházi produkcióban szerepelt a balesetkor, Pisában. A rendőrség vizsgálja az ügyet. A színházat lezárták, és kikérdezik a szereplőket, a stábot, és a színész családját.

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

A doboz, amin a színész állt, miközben a nyaka körül volt a kötél, elmozdult. Ráadásul egy szíjat is kellett volna viselnie a testén, a baleset elkerülésére. Az egyik színész azt mondta, a huroknak nem kellett volna igazinak lennie, esés esetén pedig a szíjnak kellett volna megtartania. Nem érti, hogy történhetett ilyen baleset.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Mirages (káprázat, délibáb) nevű előadás hat jelenetből áll, és a színház különböző színpadain adják elő, a közönségnek pedig ezek között kell sétálnia. Schumacher jelenete a színház udvarán volt, ahol a kötél egy fügefára volt felfüggesztve. A jelenet alatt (amit korábban már sikeresen elpróbált) egy maszkot viselt. Egy friss orvosi diplomás néző azonban észrevette, hogy a férfi remeg, és valami nincs rendben. Ezután kórházba vitték a színészt - írja a Daily Mail.

    A színház művészeti igazgatója azt mondta, sokkolta őket az eset. Azt is mondta, nem érti, hogy történhetett ez, és a rendőrség feladata lesz, hogy kiderítse, mi történt. Azonban azt is mondta, hogy az eredeti forgatókönyv szerint a hurok helyett pisztolylövés lett volna, de Schumacher az utolsó pillanatban változtatott ezen.

    A rendőrség szerint nem kizárt, hogy a férfi megpróbált öngyilkos lenni, ám a színész édesanyja ezt elutasította. Azt mondta, fia nemrég elvesztette apját, és egy kapcsolata is véget ért, de újra megtalálta a boldogságot, és semmi oka nem volt az öngyilkosságra.

    Top 16