• Krimi
Faktor

Végzetes szerelmi háromszög: féltékeny lány miatt kellett meghalnia a várandós román tininek

Egy rendőr lánya késelte halálra.

Tragikusan végződő szerelmi háromszögtől hangos a spanyol sajtó. Az áldozat egy román állampolgárságú 17 éves lány, akit ötször szúrt meg egy 28 centis konyhakéssel a spanyol riválisa. A román lány, Denisa korábban hiába kért segítséget a körülötte lévőktől, senki sem hitte el, hogy valóban életveszélyben van.

A tragédia a spanyolországi Alcoronban történt. A 20 éves Mario magába bolondította Denisát, egy romániai bevándorlócsalád 17 éves lányát, akit pár hónapos viszony után elhagyott - írja a Maszol. A lány borzalmasan szenvedett a szakítás után, de vigasztalta, hogy a fiú azért nem szakította meg teljesen vele a kapcsolatot, néha felhívta, néha pedig meg is kereste. Különösen azután, hogy kiderült, Denisa állapotos, ám a román lány édesanyja tanácsára abortuszra készült.

A történetbe közben belépett Rocio, egy 19 éves spanyol lány, Mario legújabb barátnője. Az agresszivitásáról híres lány több féltékenységi jelenetet is rendezett Marióval amiatt, hogy a fiú nem szakította meg véglegesen a kapcsolatot Denisával, majd a romániai lányt is halálosan megfenyegette. A lány elmondta környezetének, hogy milyen üzeneteket kapott Rociótól, ám senki se hitt neki. Így amikor valóra is váltotta fenyegetőzését, senki sem volt ott, hogy segítsen rajta.

Rocio ötször szúrta hason Denisát, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Letartóztatása után Rocio azzal védekezett, hogy csak meg akarta ijeszteni. A szerelmi háromszög bonyodalmaira a gyilkosság után derült fény, ugyanis kitudódott, hogy Rocio is állapotos volt Mariótól.

Rocióval senki sem mert ujjat húzni, mert ismert volt agresszív természete, de azt is tudták róla, hogy egy nagyhatalmú rendőr lánya. A gyilkosság után viszont apja adta át a kollégáinak azzal az üzenettel, hogy ne keressék tovább a gyilkosság elkövetőjét, mert az épp az ő lánya.

Kommentek:

Top 0