• Krimi

Végighallgatta telefonon ahogy fejbe lövik lányát

Apa és lánya telefonon beszéltek, amikor a lány azt mondta, nagyon fáj a fejem és megszakadt a vonal. Az apa akkor még nem tudta, hogy utoljára beszélt lányával, akit a fején talált el egy golyó.

Nem tudta az apa, hogy utoljára beszélget a lányával, a férfi zajt hallott a háttérben, majd lánya azt mondta, hogy nagyon fáj a feje és megszakadt a vonal.  A 25 éves Aaren O'Connor egy évvel korábban költözött Chicago-ba, hogy jobb munkája legyen és együtt élhessen szerelmével. Ezt az apja nem helyeselte, mert féltette lányát. A végzetes napon Aaren O'Connor az autójában ült bérelt otthona előtt, amikor utcai lövöldözés tört ki és egy eltévedt golyó eltalálta a fején. Éppen az apjával beszélt telefonon, a férfi megijedt amikor megszakadt a vonal és hívta a lány szerelmét. Aaren O'Connorra szobatársa talált rá, eszméletlen állapotban volt. A mentők azonnal kórházba vitték, de nem sokkal később meghalt.

"Aaren egy csodálatos fiatal lány volt, óriási űrt hagy maga után. És hogy ilyen értelmetlenül kellett elveszítenünk őt" – mondta az apa a CBS Chicagónak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16