• Krimi

Vécéhez ragasztóztak egy kislányt, leszakadt a bőre

Újévi tréfaként egy gyorséttermi vécé ülőkéjét ragasztózta össze két tinédzser. A négyéves Kaya Langmead használta először a ragasztós vécét, aki emiatt nem tudott leszállni róla.

Egy exeteri gyorsétteremben, New Hampshire-ben rendelt ételt anyjával a kislány, ezután ment ki a mosdóba. Gyanútlanul az ülőkére ült, amit korábban két tinédzser összeragasztózott. A rendőrség két tizenéves lányt keres, akik újévi tréfát akartak űzni az étterem vendégeivel.

Exeter High School. Forrás: Wikipédia

Exeter High School. Forrás: Wikipédia

Az ízléstelen vicc miatt a kislány bőre is felszakadt. Nicole Langmead, a kislány 24 éves anyja azt mondta, hogy az eset minden anya legrosszabb rémálmai közé tartozik. Másik, 20 hónapos lányával várta Kaya Langmeadot. A nő látott két lányt nevetve kijönni a mosdóból, de nem voltak gyanúsak számára, ezért beengedte kislányát.

Rövid idővel később a kislány sírva jött ki és azt mondta anyjának, hogy a vécé üléséhez ragadt. Azt mondta, hogy fáj a feneke, de anyja sosem gondolta volna, hogy a ragasztó miatt. Megnézte, hogy miért fáj, ekkor látta, hogy mindenhol ragasztós. A kislány sírt, mert a lábáról leszakadt a bőr. Anyja a Mirrornak azt mondta, hogy egyszerűen nem érti, hogy miért tenne bárki is ilyet.

A devoni és cornwalli rendőrség szerint a tinédzserek 16-18 évesek voltak, egyiküknek hosszú szőke, másikuknak pedig vállig érő barna haja van. A rendőrség szóvivője azt mondta, hogy felvették a kapcsolatot az exeteri középiskolával, mert ki akarják hallgatni a két lányt.

Top 0