• Belföld
Faktor

Nem emlékszik a súlyos sérült, de kiderült: ez okozta a várpalotai hintabalesetet

A fiatal beszélni még nem tud, de mindenre reagál.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A nem megfelelő anyag miatt esett szét menet közben az a 33 méter magas kalapácshinta, amiből többen is kirepültek tavaly szeptemberben a várpalotai napok rendezvényén - írja a Bors. A nyomozás még folyamatban van, de a rendőrség által megbízott szakértő véleményét nemrég kézhez kapta a gép tulajdonosa.

Megállapították, hogy az eltörött alkatrész nem abból az anyagból volt, mint amit mi megvásároltunk. Papírokkal is tudom igazolni, hogy mást kaptunk meg, mint amit rendeltünk

– mondta a Borsnak Greznár András.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Egy egy tömbből kovácsolt, hegesztésmentes, C45-ös szénacél lett volna a megfelelő, ehelyett króm ötvözetből készült. Ez is rendkívül kopásálló, de nagyon rideg és törékeny.

  A Banzai nevű vásári attrakciót a napokban kapja vissza András, de még nem döntötték el, hogy újra üzembe állítják-e.

  Ahogy azt korábban megírtuk, egy 18 éves fiú, Máthé Krisztofer a baleset legsúlyosabb sérültje. Nyolc métert repült, egy padka állította meg. Sokáig kómában volt, jelenleg egy fővárosi rehabilitációs intézetben lábadozik. Beszélni még nem tud, de mindenre reagál.

  Már szóba hoztuk neki a balesetet, de nem emlékszik rá. A tolószéket már régen egyedül hajtja, jelenleg egy koponyaprotézis-beültetés vár rá

  – mondta a minap a portálnak a fiú édesanyja.

  Kommentek:

  Top 16