• Külföld
Faktor

Valóra vált rémálom: ez a férfi úgy ébredt egy nap, hogy nem ismerte fel feleségét

A férfi sírva fakadt, és azonnal elindultak a kórházba.

Adam és Raquel Gonzales öt éve voltak együtt, amikor a férfi egy napon 2016-ban úgy ébredt fel, hogy fogalma sem volt, ki a mellette lévő nő. Azzal sem volt tisztában, hogy milyen évet írnak, vagy mi a neve. Raquel elmondta, hogy házasok, három gyerekük van. A férfi sírva fakadt, és azonnal elindultak a kórházba.

Raquel sejtette, hogy mi lehet a probléma: a férfit az előző barátnője meg akarta ölni: jópár éve egy kábellel fojtogatta, aztán eszméletlenül magára hagyta. A kórházba menet háromszor kellett újraéleszteni, majd négy hónap kóma következett. Adam Gonzales akkor szenvedett memóriakárosodást. Ébredéskor szintén nem tudta, ki ő, hogy egyszer már házas volt, de elvált, és két gyereke van. Egy évet töltött kórházban, újra kellett tanulnia járni- írja az Index a BBC műsorára hivatkozva.

Az emlékei nem tértek vissza a múltból. Újra meg kellett ismerkednie a fiával és a lányával. Amikor hazaengedték a kórházból, otthon ismeretlenek voltak neki a fotók, a díjak, amiket egykor nyert. A régi állását is ott kellett hagynia, mert azt sem tudta, milyen iskolát végzett el. Elköltözött Phoenixbe, és személyi edző lett, majd megismerkedett az egygyermekes Raquellel. Eleinte előfordult olyan, hogy más étterembe ment a férfi, mint megbeszélték, de ez még nem volt gyanús a nőnek. 2015-ben házasodtak össze. Az említett 2016-os estén öt évnyi emléket felejtett el a férfi. 

Amíg a férfit a kórházban vizsgálták, felhívta az anyját, tőle kért megerősítést, hogy tényleg szeretik-e egymást a feleségével, illetve a nő egyáltalán tényleg a felesége-e. Miután megnyugtató választ kapott az egyetlen embertől, akiben bízik, a nővel újra randizni kezdtek, elölről kezdték a megismerkedést, ami azonban nagyon nehezen ment: Adam egyszer azt mondta, szakítaniuk kéne, mert nem vonzódik a nőhöz.

2016 decemberében, három hónappal az amnézia kezdete után a férfi úgy ébredt, hogy a "régi" hangján szólt a feleségéhez, és elnézést kért egy három évvel azelőtti dologért. A feleség ekkor megkérdezte tőle, hogy tudja-e ki ő. Hát hogy felejthetnélek el? - hangzott a válasz.

A férfinek mára már sok emléke visszatért, de három év még mindig kimaradt neki, beleértve az esküvőjét, és arra sem emlékszik, hogy 2013-ban a családját elvitte Disneylandbe.

Kommentek:

Top 0