• Belföld
Faktor

Vallott a zuglói gázoló, aki miatt egy férfi életét vesztette

A nő azt állítja, szinte semmit sem érzékelt a balesetből.

A zuglói gázolóként elhíresült nőnek, T. Klára Petrán két ügy miatt is bíróság elé kellett állnia: felelősségre vonták, amiért a vád szerint 2016 novemberében bódultan halálra gázolt egy 85 éves férfit, majd áldozatát cserbenhagyva a közeli szépségszalonba sietett. Mint kiderült, a tragédia előtt pár hónappal kocsijával a Váci út egyik buszmegállójában állva szívott fel három csík kokaint egy összetekert papírpénzzel.

Fotó: Mihádák Zoltán - MTI

Fotó: Mihádák Zoltán - MTI

EZT IS AJÁNLJUK:
  Nem tudtam, hogy elgázoltam valakit. Hallottam egy puffanást, észrevettem, hogy sérült a bal oldalamon a tükör, de azt hittem, csak egy állattal ütköztem, ami tovább is futott. Amikor megérkeztem a szalonhoz, akkor se tűnt fel, hogy bármi gond lenne

  - mondta a fiatal nő a tárgyalóteremben. Pedig a műszaki szakértői vizsgálatok alapján a nő Audija alaposan megrongálódott a balesetben: a kocsi bal eleje teljesen felgyűrődött, ráadásul a vezető oldali ajtót is csak részben lehetett kinyitni.

  Klára két órát töltött a szépségszalonban, majd kábítószert rendelt a szalonhoz. Egy bankkártyával kokaincsíkokat készített, majd felszívta azokat. Állítása szerint nem vette észre, hogy mi történt: azt csak a szalonhoz érkező rendőröktől tudta meg. A gázoló az eset után levélben kért bocsánatot a halálra gázolt férfi rokonaitól - írja a Blikk.

  Mint azt megírtuk, T. Klára Petra fékezés nélkül gázolta halálra hazafelé tartó áldozatát, az idős férfi otthonától mindössze pár tíz méterre. A saját étteremlánccal rendelkező, sikeres fitneszkarriert befutott nő azt vallotta: nem bírta az iramot, amit az éttermek vezetése okozott, ezért nyúlt kábítószerhez.

  Kommentek:

  Top 16