• Külföld
Faktor

Vallott a királyné húga haláláról, aki betegsége miatt akaszthatta fel magát

Az a gondolat nyugtatja csak meg Maxima királynét, hogy testvére már békére lelt.

Borzasztó tragédia történt a holland királyi családban: öngyilkos lett Maxima királyné 33 éves húga, Inés Zorreguieta. Testvérét annyira megrázták a történtek, hogy a tragédia után Maxima lemondta hivatalos útjait is.

A Daily Mail azt írja, hogy a tragikus sorsú nő depresszióval és mentális problémákkal küzdött, valószínűleg ezért akasztotta fel magát. Inés Zorreguieta Maxima királyné 11 éves lányának, Ariene hercegnőnek a keresztanyja volt.

"Nem tudta megtalálni a boldogságot. " - nyilatkozta a gyászoló királyné, akinek csak az a tudat nyújt vigaszt, hogy szeretett testvére most végre békére talált.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Maxima királynét egy rákos betegek megsegítésére alapított központ is felkérte, hogy szólaljon fel a reményvesztettek érdekében. A királyné ezzel összefüggésben azt mondta, hogy húga kedves és tehetséges volt, de ő sajnos elvesztette a reményt és nem tudott jobbá válni. A királyné egyúttal köszönetet mondott azoknak, akik kártyákat és támogató üzeneteket küldtek családjának a tragédia után.

    Kiderült az is, hogy a 33 éves nő valószínűleg készült arra, hogy eldobja életét. Erre utalhat az, hogy még tanulmányt is írt az öngyilkosságról pszichológiai tanulmányai során.

    Kommentek:

    Top 16