• Krimi
Faktor

Kétségbeesett lépés: levélben könyörög gyermekeinek a szigetszentmiklósi anya

A nőt és a gyerekek apját rettenetes dolgokkal vádolják, ám az anya tagad, és szeretné tisztázni magát.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Fordulat következhet a szigetszentmiklósi horrorszülőként elhíresült H. Andrea és K. Rudolf ügyében. A Blikk információja szerint a jelenleg is börtönben ülő nő végső kétségbeesésében levelet írt gyermekeinek, amelyben arra kéri őket: mondják el, hogy ő és a férje soha nem közeledett szexuálisan hozzájuk, és nem bántották őket.

„Andi, miután kiderült, hogy 13 évnyi börtönre ítélték, teljesen összeomlott” – mondta el H. Andrea mostani párja, Endre. A férfi szerint szerelme már az öngyilkosságon is elgondolkozott, ehelyett választotta a levélírást. A kétségbeesett segélykérés pedig hatott, ugyanis a férfi szerint a legnagyobb fiú jelezte a gyámjánál, hogy vallomást kíván tenni anyja érde­kében.

2013-ban derült ki, hogy H. Andrea és K. Rudolf több kiskorú gyerekét is verte, ­szexuálisan molesztálta, fekáliát és patkányt etetett velük. A gyerekeket gyámság alá helyezték, a szülőket pedig előzetes letartóztatásba.

A Budapest Környéki Törvényszék bizonyítottság hiányában azonban felmentette őket a szexuális erőszak vádja alól, és a párt szabadlábra helyezték. Andrea ekkor ismerte meg mostani párját, Endrét.

Később a Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte a Budapest Környéki Törvényszék ítéletét, mert szerinte az elsőfokú bíróság eljárási szabályokat sértett a szexuális erőszak vizsgálata során. Így idén 13 év fegyházra ítélték H. Andreát és K. Rudolfot is.

„A védencem bűnösségét kétséget kizáróan csak a gyerekek egyszeri vallomása támasztja alá, amit később ugyan visszavontak, sőt elismerték, hogy nem mondtak igazat, ezt azonban a bíróság már nem vette figyelembe” - közölte dr. Visontai Csongor, H. Andrea ügyvédje. A nő azt korábban sem tagadta, hogy elhanyagolta gyerekeit, az ellene felhozott vádakat azonban kategorikusan elutasítja.

Kommentek:

Top 0