• Kultúra
Faktor

Eltűnt a rákos színész, nagyon rossz állapotban lehet

Val Kilmer áprilisban vallotta be, hogy szájrákkal küzd - az utóbbi időkben pedig eltűnt a nyilvánosság elől.

Sorra mondja le a nyilvános megjelenéseit Val Kilmer - a hollywoodi színész júliusban három eseményt hagyott ki. Rajongói aggódnak, hogy a rákos színész állapota romlik - írja a Daily Mail.

Először kollégája, Michael Douglas beszélt arról, hogy akárcsak korábban ő, Val Kilmer is szájrákkal küzd. Az egykori Batman évekig tagadta, hogy daganatos beteg lenne, azt állította, nyelvduzzanattal küzd, de végül áprilisban Redditen elárulta egy rajongónak, hogy valóban szájrákos.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az 57 éves Kilmer júliusban egy forgatást, egy filmfesztivált és saját kiállításának megnyitóját mondta le - előbbi kettő esetében családi okokra hivatkozott, míg a kiállításnál egy "elkésett projektről" írt hivatalos oldalán. Barátai és rajongói szerint azonban a színész állapota rohamosan romlik, ezért nem jelenik meg a nyilvánosság előtt.

    Kilmer a Keresztény Tudomány egyház tanításait követi, amely nem hisz a modern orvoslásban: szerintük a betegség mentális hiba, amelyet legfőképp imádkozással lehet legyőzni. Emiatt a színész sokáig nem is keresett fel egyetlen orvost sem a rákkal, és állítólag a kemoterápiát is visszautasította.

    Kommentek:

    Top 16