• Krimi
Faktor

14 év után vallott a gyilkos, így ölte meg fiatal áldozatát Győrnél

Egy másik ügy kapcsán került a rendőrök látóterébe a tettes.

Gyilkosság miatt emeltek vádat egy 37 éves gönyűi férfival szemben. 2003. szeptember 23-án reggel egy fiatal nő holttestét találták meg Győrben, a Mosoni-Duna szakasz árterének töltésén. 14 éven át hiába keresték a gyilkost, csak egy másik ügy kapcsán került a nyomozók látóterébe a tettes 2017-ben. 

A nyomozók 2017. január 11-én hajnalban az otthonában elfogták a férfit, majd kihallgatták, melynek során részletes beismerő vallomás tett. Mint kiderült, a férfi Sashegypusztán figyelmetlensége miatt elütötte egy út mellett bicikliző 22 éves lányt, akiről azt hitte, hogy a helyszínen életét vesztette.

A következményektől tartva a férfi az autója csomagtartójába tette, majd a baleset helyszínéről elhajtott Bőny felé - írja a police.hu. Néhány perces út után egy földes mellékútra kanyarodott, mivel meghallotta, hogy a lány a kocsi hátuljában magához tért és mozgolódott. Megállt és azért, hogy a sértett a későbbiekben ne ismerje fel, egy zsinórral megfojtotta, majd hazament akkori győri lakóhelyére. Később az esti órákban visszament a tetthelyre, áldozata holttestét Győrbe vitte és a Mosoni-Duna árterénél hagyta. A bűncselekmény elkövetéséhez használt kocsit másnap Szlovákiában egy illegális autóbontóban eladta.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16