• Krimi
Faktor

Borzalom Csongrádban: megölte lakótársát, majd elrejtette holttestét a fiatal férfi

Többször hangoztatta, hogy ölt, de senki nem hitt neki.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Vádat emeltek azzal a férfivel szemben, aki 2012 novemberében baltával agyonütötte lakótársát, majd a holttestet néhány nap múlva a kertjében elásta Csongrádon - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

A jelenleg 28 éves vádlott 2011-ben ismerte meg a későbbi sértettet, akit azután szívességből csongrádi házába engedett. Az 51 éves sértett gyakran ivott, és mivel a költségekhez nem járult hozzá, a két férfi gyakran összeveszett.

Az utolsó vita során, 2012-ben a vádlott közölte a sértettel, hogy ha nem fizet, akkor el kell költöznie. A vádlott ezután az udvaron fát hasogatott, ahol a sértett is megjelent, a vita pedig folytatódott. A balta végig a vádlott kezében volt, majd a házba visszakeveredve a szerszámmal legalább 14-szer fejen ütötte a sértettet. A védekezni próbáló sértett földre került, még a helyszínen életét vesztette.

A vádlott néhány nap múlva a holttestet fóliába tekerte, majd a kerti WC mellett elásta. Ezután részegen többször is hangoztatta, hogy "kinyírta a lakótársát", de mivel nagyot mondó embernek ismerték, senki nem hitt neki.

Az áldozat rokonai 2017 tavaszán tettek bejelentést a férfi eltűnése miatt. A rendőrségi eljárás során a vádlott 2017 márciusában, több mint négy évvel a bűncselekmény elkövetése után elismerte a rendőröknek a sértett megölését, majd megmutatta, hova ásta el a holttestet.

Kommentek:

Top 0