• Krimi
Faktor

Ütötte-verte és meglopta saját testvérét, mert szerinte tartozott neki

Állítólagos tartozás, TV-lopás, verés, fenyegetés. Családon belüli életveszélyes zsarolás történt Komándiban, Hajdú-Bihar megyében.

A zsarolgatás február 25-én kezdődött. A férfi feleségével együtt ment el testvéréhez még február 25-én. Azt mondták neki, hogy tartozik, adja meg a pénzt. A férfi nem tudott fizetni, így a házaspár leszerelte a tévét a falról és elindultak. A férfi kérte, hogy ne vigyék el a tévét, ekkor a testvére megfenyegette és ököllel arcon ütötte, majd feleségével és a tévével együtt elmentek. Ezzel nem volt vége, mert egy hét múlva, március 3-án megint találkozott a két testvér. Az agresszív férfi megint pénzt követelt a testvérétől. Azzal fenyegette meg, hogy a férfit és családját is megveri és megöli, ha szól a rendőrségnek a zsarolásokról.

A police.hu felvétele.

A férfi végül március 9-én szólt a rendőrségnek, hogy testvére megfenyegette, meglopta és meg is verte már egy állítólagos tartozás miatt. Egy nappal később el is fogták testvérét és a feleséget, aki még a tévé ellopásában is segített. A 45 éves férfit és 48 éves feleségét a rendőrök a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra vitték és őrizetbe vették. A házkutatásnál megtalálták lakásukon a tévékészüléket is – írja a police.hu.

Top 0