• Krimi
Faktor

Eljárás indult, megvert egy diáklány egy másikat fényes nappal Szegeden

Megrúgta, a földre küldte, majd könyökkel ütötte egy fiatal lány arcát fényes nappal egy szegedi diáklány a belvárosban. Az esetet társai videóra vették, amelyen az is hallatszik, hogy még biztatják is a verekedésre.

Az eset néhány napja történt Szeged belvárosában, a Roosevelt téren. Itt kötött az áldozatba bántalmazója, azt állítva, hogy a lány nekiment. Szinte egyből utána meglökte, majd rugdosni kezdte, a lány pedig földre került. Támadója ekkor ráült, mindkét kezét lefogta, és könyökkel többször erősen az arcába ütött. A megvert lány végül ordítani kezdett, hogy engedjék el és hagyják békén. Összeszedte a földre esett szemüvegét, és a többiek gúnyos nevetésétől kísérve elment.

A Délmagyar szerint a verekedő lány, Marina a Csonka-középiskola tanulója. Az pedig egyértelmű a felvétel alapján, hogy előre eltervezett bántalmazásról van szó. A verekedés során három járókelő is elhaladt a fiatalok mellett, mégsem segített senki a földön fekvő lánynak.

Az iskola tud az esetről, de a Szegedi Szakképzési Centrum főigazgatója elhárította a portál megkeresését, mert folyamatban lévő rendőrségi ügyről van szó, a vizsgálat lezárásáig semmilyen információt nem adhat ki.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Szegedi Rendőrkapitányságon garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult eljárás egy helybeli fiatalkorúval szemben. A nyomozók a gyanúsítottat február 13-án kihallgatták.

    Kommentek:

    Top 16