• Krimi
Faktor

Amerikáig utazott a pedofil, hogy fiúkkal szexeljen

Egy online pedofil közösségnek is tagja volt az a brit férfi, akit 13 év börtönbüntetésre ítéltek, mert többek között az USA-ba utazott, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen fiatal fiúkkal.

Tizenhárom év börtönbüntetésre ítéltek egy brit férfit, mert Amerikába utazott, hogy fiatal fiúkkal létesítsen szexuális kapcsolatot. A pedofil szerdán kezdte el a büntetésének a letöltését, ami mellett 25 ezer dollár (körülbelül 5,3 millió forint) bírságot is kapott. A bíró elrendelte, hogy élete végéig felügyelet alatt kell lennie – írja a The Sun.

Illusztráció

Illusztráció

A 70 éves Paul Charles Wilkins titokban tett intézkedéseket annak érdekében, hogy szexelhessen egy kilenc éves fiúval Kaliforniában, az áldozatának 250 dollárt, nagyjából 52 ezer forintot ajánlott fel cserébe. A pedofil egy tíz és egy tizenkét éves fiúval is megkísérelte a találkozást.

A Littleportban élő nyugdíjast előző év februárjában tartóztatták le, miután januárban Amerikába utazott. A férfi ezt megelőzően egy online pedofilok számára létrehozott csoportba is regisztrált, ahol a szexuális érdeklődéseikről folytattak beszélgetéseket.

A vád ellene: szándékos utazás törvényellenes szexuális kapcsolat létesítése miatt, megkísérelt szexuális gyermekkereskedelem, gyermekpornó kereskedelem és gyermekpornó birtoklása.

Wilkins beismerte, hogy azért utazott az USA-ba, hogy két fiatal fiúval szexeljen.

Kommentek:

Top 0