• Külföld
Faktor

Gyomorforgató dolgot találtak a McDonald's szendvicsében

Undorító dolgot talált egy nő a gyorsétterem halas szendvicsében, egy kukac volt benne. Az viszont nem derült ki, hogy egyetlen állatka volt a szendvicsben, vagy esetleg több is.

Angliában egy southgate-i nő ebédet vásárolt magának és a családjának egy McDonald’s-ban, azonban amikor hazavitte a megvásárolt ételeket, valami undorító dologra bukkant a halas szendvicsében: egy kukac volt benne – írja a The News-Heraldra hivatkozva a 24.hu.

Fotó: AFP / Paul J. Richards

Fotó: AFP / Paul J. Richards

Jerica Klaiss elmesélte, hogy már csak akkor vette észre az élőlényt, amikor beleharapott a szendvicsbe, ezért nem tudja, hogy ő ölte meg a harapásával vagy eleve halott volt. A nőt nagyon felzaklatta az eset, különösen mert autoimmun betegségben szenved, ezért nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik.

A szendvicset ezt követően nem fogyasztatta el, ezért nem derült ki, hogy vajon ez volt-e az egyetlen csúszómászó a burgerben. Klaiss azonban megtartotta a szendvicset arra az esetre, ha baja lenne tőle, sőt később vissza is vitte az étterembe. A vezető elnézést kért a történtek miatt, és felajánlotta, hogy visszatérítik a megvásárolt menü árát, a sértődött nő azonban nem élt a lehetőséggel.

Kommentek:

Top 0