• Belföld
Tóth Balázs

Un­derg­round sztár dj-kkel erő­sít a Sound

Az un­derg­round Dj-világ bá­zi­sai idén is fel­épül­nek a Ba­la­ton So­un­don. Ismét je­lent­ke­zik a nép­szerű Elrow és új hely­színe lesz a szcéna ze­né­sze­i­nek a The Club.

A karneváli hangulatú partifolyam alapvetése, a világ legkedveltebb, rendkívül látványos show-sorozata, az itthon is már méltán népszerű ELROW ismét dedikált helyszínnel jelentkezik a Balaton Soundon. Az idei felhozatalban ott lesz a német elektronikus zene underground “kisistene”, PAUL KALKBRENNER, a kétszeres DJ Awards díjas JAMIE JONES, a brit DJ duo, a CAMELPHAT, a Németországból érkező DJ, a CLAPTONE, a Grammy-jelölt Dj híresség, NIC FANCIULLI, a női vonalat erősítő német DJ, MONIKA KRUSE, karrierét a legendás Vibration Clubban indító NICK CURLY, a svájci ANDREA OLIVA, a Holland születésű, ibizai székhelyű DJ, CHELINA MANUHU, a francia DJ W!LD, a dance-elektronika nagymestere, DETLEF vagy a Spanyolországban Juan Carlos néven született Wade.

A tavalyi Clubs On The Beach és a Heineken Beach összeolvadásából született meg 2019-re a "The Club” koncepciója. Ahogy neve is utal rá, egy modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát idézi majd a részben a Balaton vízére felépített helyszín, ahol a nemzetközi underground elektronikus zenei szcéna ikonikus alakjai lépnek fel a fesztivál 5 napja alatt.

A The Club helyszínen lép fel MARCO CAROLA, a groovy tech-house nagykövete, az amerikai THE MARTINEZ BROTHERS DJ duo, a minimalisztikus technovonalat erősíti az egykori Deep Dish alapító, DUBFIRE, az Argentin progressive house DJ HERNÁN CATTÁNEO, az olasz DEBORAH DE LUCA, a MATADOR, Frans Zimmer, azaz művésznevén ALLE FARBEN, EGBERT, a holland Dj/producer EELKE KLEIJN valamint, NUSHA.

A The Club helyszínére hosszú évek után visszatér a legendás 'Morning Sound’ programja is, amely a hajnali 6 órás hivatalos programzárás után induló afterpartit hozza vissza a fesztivál vérkeringésébe.

Kommentek:

Top 0