• Krimi
Mágó Károly
Mágó Károly

Újra csúszik a gyereküket halálra éheztető szülők ítélete

Újabb hetekkel csúszik annak a családnak az ítélete, amely a vád szerint halálra éheztette másféléves gyerekét, mert fénnyel akarták táplálni. Addig húzták ugyanis az időt, amíg újra kell kezdeni a tárgyalást.

A negyedrendű vádlott - ő volt a kisgyerek nagymamája, aki egy házban is lakott vele - a megadott időpontban nem jelentkezett a tárgyaláson. Ez többször is megcsinálta. Végül aztán – amikor a bíró utasítást adott arra, hogy a rendőrök vezessék elő – elment, ott azonban – ahogy a gyerek anyja és apja is – kijelentette, hogy új ügyvédet szeretne. Immár sokadszor.

Ezért a bíróságnak újra el kellett halasztani a tárgyalást, mivel a vádlottak védelme kötelező. Csakhogy az utolsó érdemi tárgyalás tavaly októberben volt, két tárgyalási nap között több mint 3 hónap fog eltelni. Ez pedig azt jelenti, hogy elölről kell kezdeni az ügy tárgyalását. Egészen pontosan, a tárgyalás anyagát újra ismertetni kell, igaz, megismételt kihallgatásra már nem kerül sor. A következő tárgyalási nap január 19.-én lesz, azt azonban, hogy ítélet mikor születhet, nem lehet megmondani.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16